Employee Delight door zelfsturende teams bij Vacanceselect

Vacanceselect

Zoals veel bedrijven zag ook Vacanceselect enkele jaren geleden de noodzaak om te veranderen. Ze wilden veranderen van een touroperator die online verkocht naar een e-commerce bedrijf dat vakanties verkoopt. Vacanceselect zag de noodzaak én de wil om een swingend agile bedrijf te worden en het klassieke model achter zich te laten.

Dit betekent werken in zelfsturende teams, geen hiërarchie, eigen creatieve campagnes ontwikkelen en open naar elkaar communiceren over de doelen die behaald moeten worden. Zo’n omslag in  manier van denken en technologie is er uiteraard niet zomaar. Het zorgt voor veel veranderingen en aanpassingen, maar dit alles met een positief doel!

Vacanceselect kan nu gezien worden als een online reisbedrijf waarbij de kennis in het ontwikkelen van nieuwe technologische tools aanwezig is en waarbij de persoonlijke touch naar de klanten en collega’s toe zeker niet vergeten zal worden. Want tevredenheid van de klant en medewerker staat voorop.

Eveline laat je zien hoe Vacanceselect haar focus op haar klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en retentiewaarde heeft weten te behouden en zelfs weten te verhogen.

Parallelsessie 1
Locatie: Podium 10 Tijd: 10:20 - 10:55 Eveline Erkelens Eveline Erkelens