Alexander Singewald

Mr Alexander Singewald voltooide zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie is werkzaam geweest bij de Registratiekamer, de voorloper van de  huidige Autoriteit Persoonsgegevens. In de periode 1992-1998 is hij werkzaam geweest bij de, voormalige, DMSA als adjunct directeur waar hij belast was met juridische zaken en lobby. In 1998 heeft hij de Singewald Consultants Group BV opgericht.

Singewald Consultants Group BV adviseert op het gebied van juridische, strategische en managementvraagstukken, zoals de bescherming van klant en personeelsgegevens, primair binnen de direct/database marketing, distance selling en sales promotion sector en sectoren (bedrijfsleven en overheid) die de database onderkennen als een onderdeel van het primaire (bedrijfs)proces.

Mr Alexander J.J.T. Singewald is in 2004 uitgeroepen tot DM Man van het Jaar en in 2013 tot Erelid van de DDMA. Hij bekleedt daarnaast nog verschillende bestuurlijke functies, zoals Voorzitter Integriteitscommissie NIMA, Voorzitter van de Geschillencommissie Promotionele Producten, Secretaris Beroepscommissie Onderzoek en Statistiek, Lid Commissie Privacy DDMA, Lid Legal Affairs Committee FEDMA, Legal Counsel ESOMAR.

DM Man van het Jaar 2004. Daarnaast is hij houder van het Certificate of Gratitude, Yonsei University, Seoul, Zuid Korea, 2012, voor bijdragen aan de Yonsei University op het gebied van gegevensbescherming in Zuid-Korea.


Gerelateerde Sessies

Bekijk het volledige schema